dak dak pbsmr
Friday, 20 December 2013 ❖ 05:55 | 0 Comment [s]

hai
okay im nur nabila natasya binti mohd nasir. the owner for this blog.
thankyou for visiting. im really appeciate
anyway im of the one pbsmr victim
pbsmr ni agak bored tapi kadang kala menyeronokkan
yang tak seronoknya dah ada pbsmr pun masih ada peperiksaan gak
damn bored
emm rasa macam sedih ada jugak sebab best pulak tengok dak dak
last batch pmr amik result. kesian pun adaa
tahniah kepada yang berjaya. im respect you all you know
haaa ko haa ko haaaa ko
hahahahaha. peace yo and, yang mungkin result agak tak memuaskan tu
dont be sad okay. gagal di pmr tak semestinya
gagal semuanya.
stay strong. orang yang bersabar adalah hamba yang beriman.
remember.
tahniah jugak kepada abang saya kerana dapat 6a2b
kesian gak kat dia sebab dia confident dapat 8a but?
bukan rezeki dia maybeee.
hahaha oklah itu je. lamaa tak update blog act
again, thanksssssssssss.


Have a nice day. Goodnight

                                                                                                 Sincerely,
                                                                                                          msbeela     


Older Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Nabila Natasya. Gone 14. Please be nice here and enjoy your stay! :D
More

Facebook
Twitter
Blogskins






Don't Forget To Leave Your FootPrint's Here . Thanks :')


AiNihaBiha
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia



Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: