Nabilalalala --v
Thursday, 26 April 2012 ❖ 07:14 | 0 Comment [s]



hye uolls :) boring gilee ah malam nih . maybe , takceta kot --v errr , sedih nyee ! aku terlupee
hariii ni ade cetaa 'Friday I'm in love' Huargg , sedihhh nyeeeeeee :'( kfinee . hoho ^^
aku rindu azamiah :'( hmmmmmm , aku takthu sebenarnye nak cetaa apeee . tp , disebabkan
boring so , aku updatee lah kan ? haihhhhhhhhhhhhhh , smalam ade perikse sains .
form 1 sumee duduk kt dewan . aku duduk kt belakanggggggggggg skali ! jauh gilos dari
geng aku , sbb aku masuk dewan lembap . iahahaha xF soalan dyee agk sush tp senang !

iahaha xF hmmmmm , aku tgh gaduh ngn sorang mamat niy awww ! aku geram gilos kt dye !
peragai mcm ci ! aku sikit tak heran org ngolok aku sengau . sumpah , aku takkesah . tapii .
aku paling pantang orang ngolok name mak n ayah aku ! aku taknak ah buruk kan name dye
kt sini . kesian dyee , iahaha xD Hmmmm , mase harii isnin dye takdtg aw . mase hari selase dye datang , errrrrr , semaks ! aku habes latihan choral speaking aku terus balik dewan .aku kene ngolok habes habesan ngn dye n geng ! errrrrrrr , wtf . nak cariii pasal kt aku uhhhh ?

huh , rehat dyee byk kali ngolok aku . pas uh , aku sabr jea . keesokkan harinye , dye datang gak . aku pun buat bodoh jeaa ah kan depn dye . takpasal dye ejek name bpk aku . pehhhhhhhh , nyirap seyhhhhhhhhhhhhhh ! aku sabarrr jeaa , dah 5 kali dye ngolok name bpk aku . aku tak tahan , aku ngolok dye 'PANAU' hoho^^ padan . dyee mcm dah bengang awwwwwww . Tp , dye tetp ngolok aku . ishhhhhhhhhhh , name bpk bpk kau jgn nak kaitkan eh ? wtf !

huh , pas uh , habes rehat form 1 kene duduk kt dewan . so , aku jumpee dyee jeaaaaaaa !
ade kuiz math n perikse sains --' errrrrrrrrrrrr , dye asyik pandang aku then ngolok , knapee
kuang ajak sgt kau ?! pas uh , cg soal math , aku kene naik ats pentas aku jwb , pas uh ,
sumeeee jerit mcm nih kt aku ' Eee , Nasir ' atau 'Eee , sengau ' atau ' Pehh , Nabila ' Ya allah !
memekak gilos ! so , aku geram aku cakap ah , eh rileks ahh . aku thu aku popular . takyah
gaduh pasal aku . malu aku --v iahaha xF lawak gilos ! dyee ahh melebihhhh nak mampos !

pas uh , dpt hadiah 1 btg pen . 1 jea kot ? aku bg kwn aku . heeeeee , dye nak sgt . bagii ahh .
pas uh , mase solat isyak pun dye ngolok aku . aku diam jugakkk ! melampaui batas ! huh ,
pergii dewan ag , then ade perikse sains . aku duduk kt blakang skali . mule mule dye duduk
depn aww , skali dye pindah kt blakang ! dyee tgok aku n ngolok-2 ! apee masalah kau  main
name bpk ? kau takde bpkk eh ? errrrrrrrrrrrrrr , pas uh , aku geram ! aku tulis kt satu kertas
mcm nih ' ENCIK SAINI LOLZ ' iahaha xD besarrrr puyee aku tulis . aku tunjuk kt sumee
orgg , sumeee ktawee . sumpah , dye malu gilos ! pas uh balik , dye kejarrr aku !

tahu arrr kau bengang ?! abes aku slame nih kau ngolok nme bapk aku 'NASIR PAK NGONG NGONG 'pendeee ahhh dorg merepk ! errrrrrrrrrr , sakit nyee hati aku !
pas uh , sume ktawe kan dye ! iahaha xF sumpah aku ktawee takberhentiiiiiiiiiiiiii !
pandan muke kau ! amekkau ! thu pulak kau bengang , then harini dyee still ngolok aku
lagiiiiii ! errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , tk serik kau kan ? aku takboleh bg thu sape namee
makhluk allah yg sgt terpuji niiii ! kbhaiiiiiiiiiiiiii . Takade ideaaa x) Heheeeeeeee :D



Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Nabila Natasya. Gone 14. Please be nice here and enjoy your stay! :D
More

Facebook
Twitter
Blogskins






Don't Forget To Leave Your FootPrint's Here . Thanks :')


AiNihaBiha
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia



Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: