Salam Ramadhan ;)
Friday, 20 July 2012 ❖ 04:24 | 0 Comment [s]



Hi pembaca-pembaca blog sekalian =)
Korg sihat ?
Aku ? Sihat la kot :)
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xF
Hmmm , pejam celik-pejam celik da puase .
Iyetak ?
Hmmmm , takot pulak .
Dah habes ganti puase dahhhhhhhhh ? Ayoooooooo .
siape belum g bayar fidyah .
HAHA .
Tadi kt sekolah , aku gadoh ngn kwn baik :'(
Sedih sgtsgtsgt .
Hmmm , name dy ? takperlu tahu .
Seriously , dy marah aku sbb pakwe dy rpt ngn aku . Haiyoo .
serious ahh , sape nak ngn pakwe kau .
Aku da ade pakwe laaa .
Harini aku paling pendiam sgt kt kelas .
Sbb , hati aku sangt sedihhhhhhhhhhhhh gilaaa tahap dewa .
Dekat sapee ?
Dekat kwn laaaaaaaaaaaaaaa .
Pakwe dy jumpe aku sbb sruh ckp kt makwe dy yg esok takdpt jumpe .
Then , aku tolong laaa . Mase tuh , dy nmpk
aku ngn pakwe dy tgh ckp .
Then , mase sivik aku tanam pokok ngn dy .
Ya allah , dah cg bg kumpulan . then , dy penolong aku .
Cg ckp penolong ngn ketua same-same . Ehhh .
Geram siak . Aku bukan jenis perempuan perampas lah .
Aku taknak pun ngn Haziq tuh -.- Tolonglah jgn salah fhm .
aku daaa memg baik dgn dy . nak buat mcm mcm mane ?
okay . aku takkan ftf ngn pakwe kau lgi .
Aku taknak gadoh sbb lelaki ah wei .
Please ahh , smpai nak maki aku ckp bebagai .
kau dpt ape ? sebenarnye , pakwe kau tuh curang !
Huh -.- Nak menuduh pun bertempt . aku taknak gadoh .
aku taknak maki kau , sbb aku syg kau .
kau FF aku . bukan musuh .
Faham ahhh sikitt doh .
Jangan ahhh gadoh setkt dy rapt ngn aku .
Aku taknak pon rmpt ngn dy . dah dy pakse aku suruh tolong .
Takkan aku buat taktahu jeeee .
Haihhhhhhhhhhhhhhhhhh -v- Stress doh stress !
Hmmmm , aku takpandang lah semua lelaki . sbb aku da ade pakwe . aku xnak
pon haziq tuh -.- Taknak !
Berhenti memfitnah . then , aku jugak kena fitnah ngn someone .
Dy kate aku ----------------
Hmmmm , maseh korg semua .
Aku taktahu kenapa aku asyik kena fitnah .
aku buat kerja gileee tuh pon takpernah .
Hmmm , dah laaa .
Aku ade buat salah , sori k ?
Maafkan k ? Hmmmmmmmmmmmmm .
Skejappp jee dahh nak puase .
esok weyh .................. Wake up !
Sahur-sahur ! Haha =D
Kesabaran k syg .
Sebelum out bce pantun ni dulu k ?

Anak rimau berlumba lari ,
berlari sampai melintas titi ,
setahun ade 365 hari ,
takkan 30 hari pun nak mati .

Hahahaha :) Renung-renungkan :)
Kbaii . Enjoy .


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Nabila Natasya. Gone 14. Please be nice here and enjoy your stay! :D
More

Facebook
Twitter
Blogskins






Don't Forget To Leave Your FootPrint's Here . Thanks :')


AiNihaBiha
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia



Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: