Friday, 21 June 2013 ❖ 01:03 | 0 Comment [s]

Hiii peeps.
Urghhh blog dah berhabuk enn? Emm biasalah lama tak update.
And, blog kitaa dah baru. Yepiiii :*
Nak cerita sejak dua menjak ni.  Haa ada je yang tak kena.
Itulah inilah. Hmm dan yang penting about diaa. Who?
Hmm ma Ex. Do you know? Hmm. Dia punya nama
ABDUL HANAN IZWAN. Dia Ex itewwww. Dia baik gilaaaaaa tau.
Setia pulak tu. Emmm untungnya. Tapi sayangnya, kita tak layak untuk dia. Emm,
Kita ni playgirl. Dia tu terlebih baik. Emm kita taknak dia jadi bahan mainan kita.
Kitaa sayang diaaaaaaa *PelukDia*
Hmm sorry buat kau cenggini. And nak mintak satu permintaan :/ Tolong lupakan aku.
Pewwwlis?
Aku yakin kau boleh lupakan aku mcam mana kau lupakan ex ex kau sebelum ni.
Aku takdalah baik mana. Emm, semoga bahagia. Bye xx


                                                                                     Sincerely,
                                                                                                   Nabila     



Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Nabila Natasya. Gone 14. Please be nice here and enjoy your stay! :D
More

Facebook
Twitter
Blogskins






Don't Forget To Leave Your FootPrint's Here . Thanks :')


AiNihaBiha
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia



Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: