Sadness
Friday, 21 June 2013 ❖ 07:25 | 0 Comment [s]

Picture 1 : Tengoklah gigi sayaaa :D Heeee
Picture 2 : Woii apa tengok-ii? Nak kena tumbuk?
Picture 3 : Eeeee dia puji kita lah

Ehemm eheeem. Hey hey Hii x)
What about "sadness"
Emm tulah nak ceritaaaa ni. Hm sedih gilaaaa okay. Walaupun saya sentiasa
senyumtak bermakna saya happy. Walaupun saya selalu tweet yang benda 

takda kaitan,sebenarnya itulah yang meng happy kan saya.
Emmmm, acantulah. saya tahu awak tersiksa,
saya tahu awak sedih.
Hmm, saya minta maaf. Maafkan sayaaaaa ya :/
Act, saya terpaksa 
buat semuaaa ni. Hmmm.
 Saya tahu awak sakit hati and selalu sabar dengan saya.
Lupakan jelah saya ni. Tak bermakna ponggg wak.
Saya ni jenis yang TEWWWRUK. saya ramai haters. Awak tu ramai peminat.
Emmm, mungkin awak patut lepaskan saya dengan ikhlas. I know its hard. But,
i really know you can baby....
Oook oook. Lupakan tentang semua ni. Okay see my face :3 T E R U K kan?
Wakakaka lol. Takdaaa kerjaaaa. Sebab tu posing cemm kak ton.
Anyway comel tak kak ton? Trololololo -.-
Act, gambar gambar ni yang membuat aku gembira :') Dan tersenyum. Saya akan cuba happykan diri saya sendiri ;) Oook guys.
 Kbyeeeee. Selamat Malam pembaca blog! :*

                                                                                          /Sincerely\
                                                                                                   Nabila 


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Nabila Natasya. Gone 14. Please be nice here and enjoy your stay! :D
More

Facebook
Twitter
Blogskins






Don't Forget To Leave Your FootPrint's Here . Thanks :')


AiNihaBiha
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia



Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: